YouTubers Rik en Jesper maken een kinderboek

1 november 2022

Graphic novel vol avontuur, humor en creativiteit

YouTubers Rik Kleeven en Jesper Weijs van het populaire YouTube-kanaal Glowmovies brengen in het voorjaar van 2023 hun eerste kinderboek uit. Het boek heet Rik en Jesper maken er een zooitje van en is een graphic novel vol avontuur, humor en creativiteit voor kinderen vanaf 8 jaar. Glowmovies is een van de snelst groeiende YouTube-kanalen in Nederland.

Het boek gaat over Rik en Jesper die bijna naast elkaar wonen. Er staat één huis tussen. Dat is op zich niet zo erg, maar helaas woont daar de zure buurman Arie Zemelaar, die een hekel heeft aan kinderen en aan lawaai. Dat komt slecht uit, want Rik en Jesper bouwen erop los! En dat geeft herrie. En er gaan weleens dingen mis… zoals op de dag van de Ramp. We gaan niet alles verklappen, maar het heeft te maken met een ondergronds gangenstelsel, een flink aantal bizarre bouwwerken en een plaag bijzondere huisdieren…
Het boek is toegankelijk geschreven en bevat veel illustraties van Tamara Boon. Rik en Jesper maken er een zooitje van is vanaf 9 mei 2023 overal verkrijgbaar.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes van Rik en Jesper? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl