Wij maken een tweede boek!

2 april 2024

Onze nieuwe graphic novel verschijnt op 7 mei!

Na het daverende succes van Rik en Jesper maken er een zooitje van maken we nu een tweede boek in deze kinderboekenserie. Dit nieuwe boek heet Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland en het zit weer vol avontuur, humor en creativiteit! Vanaf 7 mei is het overal verkrijgbaar, maar nu kun je al je exemplaar reserveren!

In Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland beleven Rik en Jesper weer de bizarste avonturen. Rik en Jesper doen namelijk met hun zelfgebouwde boot mee aan de befaamde zee-eendenrace, de enige race ter wereld met vier keer de letter ‘e’ achter elkaar. Onderweg komen ze in een afgrijselijke waterhoos terecht en ze belanden op een onbewoond eiland. Ze bouwen een hutje en overleven op kokosnoten en mango’s. Maar… is het eiland wel echt onbewoond? Ze horen rare geluiden en bovendien verdwijnen er soms spullen. Zullen Rik en Jesper ooit nog van het eiland afkomen? En wie wint die zee-eendenrace nou eigenlijk?

In deze humoristische en avontuurlijke graphic novel komen tekst en beeld op een vindingrijke manier samen: illustraties, handgeschreven tekst en strips van Tamara Boon wisselen elkaar af om het verhaal helemaal tot leven te brengen. Een spannend verhaal voor 7+.

  •  *
  •  *
  •  *
    naam@adres.nl